Wenst u ons of één van onze fotografen te contacteren, dan kan dit via onderstaande gegevens.

Al de foto's op onze websites blijven eigendom van de betrokken fotograaf. Als deze de mogelijkheid heeft voorzien om de foto's te downloaden, dan is dat uiteraard toegestaan voor privé-doeleinden. Voor alle andere doeleinden is een voorafgaandelijke schriftelijke goedkeuring van de fotograaf vereist.

 

Webmaster & fotograaf Marc Faes Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0495 570575
Fotografen Leon Alders  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Gerard Coenen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Zjuul Devens  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Frank Emmers  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Gerard Janssen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Albert Loos  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Marc Ras  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Paul Smeets  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Jean Vandijck  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Rik vander Sanden  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Bea van Winkel  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Jens Veraa Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
       
       
       
       
       
       
       

 

Laatste nieuws

Nogmaals welkom op onze vernieuwde Fotopelt.be-website ... we zijn deze nog volledig aan het vervolledigen met zoveel mogelijk fotoreeksen uit de beide Pelten! De meest recente bijdragen staan er al op, maar langzaam aan gaan we verder en verder terug in de tijd ...