• Dé foto-website van Pelt ...

    Fotoreeksen van de belangrijkste (en soms ook minder belangrijke) evenementen in Pelt ...
  • Veel kijkplezier !

    ... zodat zij die er niet bij waren het kunnen beleven, en zij die er wél bij waren om te kunnen herbeleven!
  • 1
  • 2

facebook

Blijft u graag via Facebook op de hoogte, klik even op het logo hierboven ... en vind ons leuk!

instagram

Blijft u graag via Instagram op de hoogte, klik dan even op het logo hierboven ... en volg ons!

Bent u een jong talent?

190325 talentenjacht

De fotografengroepen van Neerpelt.in & Fotopelt.be zijn op zoek naar jong talent. En het Europees Muziekfestival voor de Jeugd wil zo veel mogelijk foto’s van de EMJ-medewerkers. Een ideale gelegenheid om die 2 projecten met elkaar te verzoenen met een TALENTENJACHT.

U bent reeds enthousiast fotograaf tussen 15 en 30 jaar? Of u zit in dezelfde leeftijdscategorie, maar u zou graag foto’s maken en daar uw hobby van maken? Schrijf u dan in voor onze talentenjacht. Tijdens het komende muziekfestival maakt u dan foto’s van medewerkers van het EMJ …

Een selectie van die foto’s komt uiteraard op alle fotokanalen van het EMJ, Neerpelt.in & Fotopelt.be. En wie daarna graag verder wil gaan met fotografie en fotograaf wil worden van Neerpelt.in & Fotopelt.be, die krijgt daartoe de nodige ondersteuning, tips & adviezen.

Interesse? U kan zich tot en met 15 april inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Contact

Wenst u ons of één van onze fotografen te contacteren, dan kan dit via onderstaande gegevens.

Al de foto's op onze websites blijven eigendom van de betrokken fotograaf. Als deze de mogelijkheid heeft voorzien om de foto's te downloaden, dan is dat uiteraard toegestaan voor privé-doeleinden. Voor alle andere doeleinden is een voorafgaandelijke schriftelijke goedkeuring van de fotograaf vereist.

 

Webmaster & fotograaf Marc Faes Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0495 570575
Fotografen Leon Alders  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Gerard Coenen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Zjuul Devens  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Frank Emmers  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Gerard Janssen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Albert Loos  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Marc Ras  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Paul Smeets  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Jean Vandijck  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Rik vander Sanden  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Bea van Winkel  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
       
       
       
       
       
       
       
       

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een bende amateur-fotografen, en wij maken dus graag foto's. Niet zomaar foto's, wel van evenementen die in Pelt plaatsvinden. Zodat diegenen die op het evenement aanwezig waren, hetzij als toeschouwer, als deelnemer, of als medewerker, het gebeuren achteraf nog eens kunnen herbeleven. En voor diegenen die er niet bij waren, zodat die alles ook kunnen beleven. 

Oorspronkelijk, dat zal ook uit het rijke archief blijken dat tot 2006 teruggaat, waren we voornamelijk actief in Neerpelt, en dit voor Neerpelt.in. Maar met het oog op de fusie, keken we maar al te graag over de grenzen heen, en vonden in Overpelt ook een soortgelijke bende die aan een soortgelijke missie wilden meewerken. En zo onstond Fotopelt.be. 

Vanaf 1 juli 2018, net een half jaar voor de échte gemeentelijke fusie, zal Fotopelt dé website worden waarop al de evenementen die in de beide Pelten plaatsvinden terug te vinden zijn. Om nostalgische redenen - in afwachting van het moment dat het merendeel van de 2.280 volgers naar Fotopelt zijn omgeschakeld - blijft Neerpelt.in wél bestaan! Maar zonder bijdragen uit Overpelt.

Voor Fotopelt komen op het openingsscherm alle bijdragen, die uit Neerpelt, die uit Overpelt. Maar wenst u de selectie te verkleinen, dan klikt u bovenaan maar op Pelt (alles wat zeker de beide gemeenten aangaat), op Neerpelt (beperkt tot wat zich in geografisch Neerpelt heeft afgespeeld) of op Overpelt (u raadt het, alles van Overpelt).

Wie op de hoogte wil blijven van wat wij zoal te bieden hebben, kan daarvan op de hoogte blijven via Facebook, Instagram of Twitter. De links daar naar toe kan u bovenaan onze Home-page vinden!

Mogen wij besluiten met u véél plezier toe te wensen met het bekijken van onze foto's!

 

Fotopelt

Leon Alders - Gerard Coenen - Zjuul Devens - Frank Emmers - Marc Faes - Gerard Janssen - Albert Loos - Marc Ras - Sonja Sleurs - Paul Smeets - Jean Vandijck - Rik vander Sanden - Bea van Winkel

BodemC

Fotopelt.be

Dé foto-website voor Pelt ...

In Neerpelt zijn onze fotografen al zo'n 10 jaar actief onder de noemer van Neerpelt.in ... Na de aankondiging van de fusie met Overpelt hebben wij, in samenwerking met Overpeltse fotografen, ons actie-terrein uiteraard uitgebreid tot Overpelt, en dit onder de benaming Fotopelt.be. Al onze Neerpeltse én Overpeltse fotoreeksen kan u op deze website vinden. Diegenen die zich - in een overgangsfase ? - toch nog liefst beperken tot Neerpelt, die kunnen nog altijd op Neerpelt.in terecht!

Neerpeltin zwart

Laatste nieuws

Nogmaals welkom op onze vernieuwde Fotopelt.be-website ... we zijn deze nog volledig aan het vervolledigen met zoveel mogelijk fotoreeksen uit de beide Pelten! De meest recente bijdragen staan er al op, maar langzaam aan gaan we verder en verder terug in de tijd ...